Sorsközpont

Sorsközpont

Elindul a Sorsközpont

2017. január 05. - lukacszoli

Szeretettel üdvözöllek a Sorsközpont blogon. Engedd meg, hogy tegezzelek, itt így szoktuk, szeretjük a közvetlenebb kommunikációt. Szóval eljött végre az idő, belevágunk. Segíteni szeretnénk neked. Tudást, szakmai hátteret, a hétköznapokban is használható praktikákat, gyakorlati tanácsokat találsz majd itt.

A spirituális segítőkhöz, szolgáltatókhoz szólunk és mindazokhoz, akik szeretnének belevágni a segítői munkába, szolgálatba. A spiritualitás szeretet. A lélek világa, a boldogság és egyensúly számunkra nagyon fontos. Lendületes harmónia, határozott béke, az intuíció és a céltudatosság összekapcsolása mind-mind a siker és a célok elérésének egy fontos alkotója és állomása.

Hosszú ideje dolgozunk és alkotunk a spiritualitásban. Dolgozunk a saját küldetésünkön, mellette pedig segítőket segítünk a fejlődésben. Az a tapasztalatom, hogy amint szóba kerül a marketing, pénz, siker, sokaknak összeszorul a gyomra. Számos blokk és hátráltató energiamező van az emberek hátizsákjában. Sokan, amikor a marketingre vagy üzletre gondolnak, azonnal elkezdik növeszteni magukban a haragot. Bekapcsol számos régi, csalódással teli emlék, a fókuszuk pedig egy-egy negatív élményre és eseményre összpontosul.

funny-elephant-in-starting-blocks-hp.jpg

Bizonyára veled is megesett, hogy egy régi ismerős egy számodra ijesztő mlm ajánlattal keresett meg. Meguntad már, hogy a TV-ben, interneten bármerre jársz, reklámhadjárat áldozata vagy. Megnézel egy új filmet és percenként ötször látsz olyan terméket, nevet, logót, amit szeretnének az elmédbe vésni. Igen, ez is egy része a marketingnek.

A legtöbb dolgot viszont csinálhatjuk jól és rosszul is. A marketing, kommunikáció, népszerűsítés, az információ eljuttatása a célba bizony jó is lehet. Sőt, ideális esetben mindenki jó szándékkal és pozitívan végzi a munkáját. Marketing a ruha, amit felveszel reggel. A mosolyod is az. Hiszen minden tettünkkel, mozdulatunkkal közvetítünk valamit. Kommunikálhatsz úgy is, hogy közben értéket hozol létre. Látod, hatalmas különbség van az eladás és az értékesítés között. Úgy hozzunk létre valamit, hogy közben mindenki többé válik. Ez az, amit mi képviselünk, ez az érték számunkra nagyon fontos.

Tanítjuk és alkalmazzuk azt a tudást, amivel a sikert, sikerességet, a megfelelő szintű ismertséget úgy teremtjük meg, hogy közben a folyamat minden szereplője boldogabbá válik.

A Sorsközpont blog ennek a folyamatnak egy fontos lépése. Kövess, olvass minket, izgalmas és hasznos témákról írunk majd neked. Hogyan lehet több vendéget, hogyan teremts újabb és újabb lehetőséget. Mit tegyél azért, hogy megteremthesd a biztos, stabil hátteredet. Milyen egy jó névjegy, hogyan mutatkozz be úgy, hgoy emlékezzenek rád. Hol és hogyan jelenítsd meg a nevedet, elérhetőségeidet. Milyen a jó logó és márkanév, fantázianév.

Mit tegyél azért, hogy a küldetésedben, szolgálatodban a csalátod és a baráti köröd is segítsen. Hogyan alkalmazd a facebook, youtube lehetőségeit. Hogyan és milyen videót készíts. Hogyan éld meg a kreativitásodat. Hogyan tudod hatékonyabban megmutatni a világnak azt az eszközt, eljárást vagy segítő, terápiás módszert, amivel boldogságot, egyensúlyt és harmóniát hozol az emberek életébe.

Ez a Sorsközpont, ezért alkotunk. Hogy megtaláld az utadat és azon magabiztosan, sikeresen és boldogan tudj haladni. Ehhez kínálunk egy lehetőséget. A blogon tanácsokat, útmutatást találsz majd, de hamarosan lehetőség lesz majd konzultációra, illetve a későbbiekben majd workshophoz, gyakorlati szemléletű tanfolyamhoz is csatlakozhatsz.

Szeretettel,
Lukács Zoltán Gábor
Sorslevelek

A bejegyzés trackback címe:

https://sorskozpont.blog.hu/api/trackback/id/tr1212098449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása