Sorsközpont

Sorsközpont

Balansz

2017. január 12. - Kassay Barbara

Ha valaki spirituális úton jár és úgy érzi "hívása van" ,hogy a tudását mások számára átadja vagy segítsen fizikálisan és mentálisan egészségesebbé válni a többieknek, akkor előbb - utóbb felmerül az a kérdés, hogy egy ilyen segítő szolgáltatásért szabad - e ,lehet - e anyagi ellenszolgáltatást kérni.

Ez egy komoly lelki, erkölcsi dilemmát okozhat bárkiben, aki azt a nézetet vallja és úgy tanulta, hogy önként és szeretetből 'adni' kell mindenkinek, aki igényt tart rá. Közvetítőként, csatornaként áramoltatni azt az energiát és tudást, ami számára is szabadon és korlátlanul hozzáférhető.

Mi viszont a polaritás világában, itt a Földön élünk, ahol nagyon fontos hogy egyensúlyban legyenek az anyagi és lelki, szellemi energiák és az adok-kapok mindkét oldala. Fontos, hogy az energiacsere megtörténjen, mert nagyon könnyen elbillenhet az ember a folyamatos "adok" irányába, ami végül felboríthatja a teljes energiarendszerének a működését.

Lényeges tisztázni magadban, hogy ez a fajta tevékenység neked idő és energia befektetés, ugyanúgy egy szolgáltatás ahogy egy cipész vagy egy fogorvos is elkéri az ellenértékét a munkájának. Valószínűleg a saját képzésedbe is rengeteg időt, energiát és pénzt fektettél, aminek valamilyen módon meg kellene térülnie a spirituális fejlődésed mellett. Vannak költségei egy kezelő helység vagy tanterem bérlésének, fenntartásának, a különböző segéd eszközöknek, a technikának is. Szóval részedről mindenképpen befektetéssel jár bármilyen szolgálatot is választasz életfeladatként.

Ráadásul van egy érdekes tapasztalat azzal kapcsolatban is, hogy az emberek azt becsülik meg amiért ellenszolgáltatást adnak pénz, adomány vagy esetleg barter formájában. Az ingyen kapott tanítás, támogatás, gyógyító kezelés biztosan nem lesz annyira eredményes hosszú távon a páciens vagy tanítvány kevésbé értékelő magatartása, hozzáállása miatt.

Mi azt tanácsoljuk neked ha belevágsz hogy spirituális segítőként vagy gyógyítóként tevékenykedj, hogy kezeld ezt egy vállalkozásként, annak minden üzleti vonatkozásával, gazdasági megfontolásával együtt, mert csak ezzel a szemlélettel érheted el azt, hogy egyensúlyban tartsd magad a szellemi dimenziókhoz kapcsolódva, de az anyagi világban megnyilvánulva.

Kassay Barbara

 

balance.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorskozpont.blog.hu/api/trackback/id/tr2912118067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása